Home / Algemeen / Nieuwe locatie Kentalis Sint-Michielsgestel vastgelegd
Patisserie De Rouw
Oscar Dekker, bestuursvoorzitter Kentalis, ondertekende de huurovereenkomst met Bram Taks (links) en Bert Kersten (rechts), de directie van Bobro BV en eigenaars van het pand.

Nieuwe locatie Kentalis Sint-Michielsgestel vastgelegd

In juni heeft Kentalis een huurcontract getekend voor de nieuwe kantoorlocatie in Sint-Michielsgestel, het voormalig Rabobank-kantoor gelegen aan de Hoogstraat. De verwachting is dat het kantoor in de loop van 2020 in gebruik wordt genomen.

Het gebouw aan de Hoogstraat in Sint-Michielsgestel wordt de nieuwe huisvesting voor een groot gedeelte van de ondersteunende afdelingen. Een passende locatie wordt gezocht voor het audiologische centrum en het Museum voor Dovenonderwijs, nu gevestigd aan de Theerestraat 42 in Sint-Michielsgestel. Functies die nu in het hoofdgebouw zijn gehuisvest en die gekoppeld zijn aan de langdurige zorg op het huidige terrein, krijgen een nieuwe plek op het eigen terrein van Kentalis. Daarnaast verhuist een aantal ondersteunende afdelingen naar Utrecht op het moment dat daar het nieuwe pand wordt betrokken.

Transformatie terrein Sint-Michielsgestel
De nieuwe locatie in Sint-Michielsgestel voldoet aan alle wensen om de juiste ondersteuning en zorg te kunnen bieden aan mensen die slechthorend, doof of doofblind zijn of een taalontwikkelingsstoornis of communicatief meervoudige beperking hebben. De ondertekening van de huurovereenkomst is de eerste concrete stap in de transformatie van het terrein aan de Theerestraat. Het streven is om het hoofdgebouw in Sint-Michielsgestel gefaseerd te verlaten en in de loop van 2020 over te dragen aan een mogelijke nieuwe eigenaar.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

Een nieuwe lente – een nieuwe Basiscursus Groen!

De Natuurgroep Gestel gaat in het voorjaar weer een basiscursus Groen verzorgen. Met deze cursus …