Nieuwe leesclub literatuur in ‘s-Hertogenbosch

In Den Bosch start een nieuwe leesclub. In Stadsbieb Den Bosch is op donderdagochtend 29 maart een informatiebijeenkomst voor mensen die het leuk vinden om over literatuur te praten en daardoor in contact willen komen met andere lezers.

De informatiebijeenkomst is een initiatief van de landelijke organisatie Senia in samenwerking met de bibliotheek. Senia richt in heel Nederland leesclubs op en brengt zo mensen met gelijke interesses bij elkaar. Leidraad voor de groepen is een lijst van moderne literatuur. Daaruit worden 6 à 7 boeken per jaar besproken aan de hand van leeswijzers met vragen die het gesprek structuur geven. Meer informatie over de werkwijze is te vinden op www.senia.nl.

Praktische informatie
Belangstellenden zijn welkom op 29 maart in de Stadsbieb Den Bosch aan de Hinthamerstraat 72. Aanvang 10.00 uur. De bijeenkomst is gratis en vrijblijvend. Na een informatief gedeelte worden er praktische afspraken gemaakt met mensen die in de nieuwe leesgroep willen stappen. Aanmelden kan, hoeft niet, bij André Schoonderbeek, contactpersoon van Senia in de regio, via e-mail andre.schoonderbeek@gmail.com.

Kijk ook bij

Feestweekend Zwaluw V.F.C. 21 t/m 23 juni

Op 10 mei 2021 bestond Zwaluw V.F.C. 90 jaar. Opgericht in 1931 en als fusieclub …