V.l.n.r.: Frank Paijmans (sponsorcommissielid Zwaluw), Miriam Vriens (medewerkster Van de Wiel), Jacco de Koning (voorzitter Zwaluw), Freddie Muller (directeur Mullerafbouwgroep), Paul van de Wiel (directeur Van de Wiel), Carola Ouwerkerk (voorzitter Sponsorcommissie Zwaluw), Chantal van de Wiel (echtgenote Paul van de Wiel) (Foto: Ringelberg Fotografie)

Nieuwe hoofdsponsors Zwaluw V.F.C.

Van de Wiel Complete Afbouw en Mullerafbouwgroep zijn vanaf 1 juli 2020 de nieuwe hoofdsponsors van Zwaluw V.F.C. in Vught. De namen en de logo’s van de twee afbouwbedrijven staan de komende drie seizoenen op de voetbalshirts van Zwaluw V.F.C.

Van de Wiel Complete Afbouw, met als directeuren Paul van de Wiel en Django van der Mark, is gevestigd in Vught. Mullerafbouwgroep zit in Eindhoven. Beide ondernemingen hebben eerder clubs in de voetbalsport gesponsord; zo is Mullerafbouwgroep ook sponsor van PSV en Van de Wiel van Ajax. Beide ondernemingen dragen Zwaluw V.F.C. een warm hart toe en vergroten als hoofdsponsor hun naamsbekendheid via de grootste voetbalclub van Vught. Freddie Muller, directeur van Mullerafbouwgroep, heeft een zoon die bij de club voetbalt.

‘’Superblij met alle support”
Voorzitter Jacco de Koning van Zwaluw V. F.C.: “We zijn superblij met onze nieuwe hoofdsponsors en ook zijn we trots op de animo die er vanuit het bedrijfsleven is om onze voetbalclub financieel te steunen. Zeker ook met het oog op onze nieuwe accommodatie waarbij we het aantal kleedkamers en onze kantine aanpakken, hebben we onze sponsors hard nodig. De aanbestedingen voor de nieuwbouw worden dit jaar nog gedaan. We zijn met een architect al in gesprek over onze plannen.”
De Koning is niet alleen blij met alle nieuwkomers op sponsorgebied, maar ook met het feit dat de huidige hoofdsponsor Willie Robben jarenlang de club heeft gesteund en dat ook in een andere vorm als sponsor voor Zwaluw V.F.C. blijft doen. ”Bedrijven dragen onze voetbalclub een warm hart toe en dat aantal stijgt nog steeds, dat is fijn en ook goed zichtbaar aan het groeiend aantal reclameborden langs de hoofdvelden”, zegt de voorzitter.

Kijk ook bij

Light on Labs zet digital design, grafiek, glas en keramiek in de spotlights

Vrijdag 1 en zaterdag 2 december Den Bosch Onder de noemer ‘Light on Labs’ slaan …