Nieuwe exploitant IJzeren Man

IJzeren Man Vught komt in andere handen. Vughtse ondernemer Bas van de Ven neemt op 1 januari 2019 het roer over van Annemieke en Henric Vermeer.

De IJzeren Man is een grote trekpleister in Vught. Met haar groene en natuurlijke omgeving rondom de grote en schone waterplas heeft de plas een grote aantrekkingskracht op bezoekers uit Vught en omgeving en weet ook de toerist de recreatieplas steeds beter te vinden. Bezoekers kunnen recreëren aan het langste strand van Brabant. Als recreant aan het IJM Strandbad, met een groepsuitje bij Fitt-Outdoor, bij een feest of meeting in het IJM Strandpaviljoen of genietend van food & drinks bij het IJM Strandhuys.

Onder de huidige leiding is, na overname van de gemeente, ingezet op revitalisering van de IJzeren Man en het benutten van de aanwezige potentie. En met succes! De nieuwe exploitant zal dan ook voortborduren op deze ontwikkelingen aan de IJzeren Man. “Ik ben zeer enthousiast over de mooie locatie en kijk ernaar uit om deze trend voort te zetten en de horeca, outdoor en strandbad een boost te geven”, zegt Bas van de Ven. Alles wordt gecontinueerd en daarop zal worden doorontwikkeld. Rob van de Velde, oud-eigenaar van het Raadhuis in Uden en keukenmanager bij ’t Zusje Franchise, zal als ervaren horecamanager de horeca onder zijn hoede gaan nemen.

Kijk ook bij

Kom gratis luisteren naar een mooi verhaal

Voorleeslunch Dit jaar wordt de tiende editie van ‘De Nationale Voorleeslunch’ gehouden. Ter gelegenheid hiervan …