Nieuwe duo-expositie bij Van Loon Galleries

De nieuwe duo-expositie met hierin de kleurrijke schilderijen van Ramon Otting en de verfijnde werken van Samuel Dejong is van zaterdag 19 juni tot en met zondag 1 augustus te bewonderen in Van Loon Galleries, Heuvel 4 in Vught-Centrum.

Kunst waarin de schoonheid van uiterst nuttige diertjes zichtbaar gemaakt wordt voor het grote publiek. Het zijn de werken van Samuel Dejong waarbij de kijker uitgedaagd wordt om getuige te zijn van de pracht van het fundament van ons ecosysteem: insecten. Samen met de op landschappen gebaseerde schilderijen en bijbehorende glassculpturen van Ramon Otting, waarbij deze combinatie van werken zijn kunst nog meer opent en de details extra versterkt, vormen ze de nieuwe duo-expositie van Van Loon Galleries.

Officiële opening
Deze bijzondere expositie is zaterdag 19 juni vanaf 12.00 uur officieel geopend. De kunstenaar is zaterdag 19 en zondag 20 juni vanaf 14.00 uur aanwezig, zodat u in een persoonlijk gesprek meer te weten kunt komen over de werken. U kunt de galerie zonder afspraak een bezoek brengen. Openingstijden woensdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 17.00 uur en zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur of op afspraak. De expositie is gratis en voor iedereen toegankelijk.

Kijk ook bij

Uitslag halve finale 55e IVC Opera | Oratorium

Na een lange dag heeft gisteren de internationale jury onder leiding van mezzosopraan Linda Finnie …