Nieuwe data jubileum Dommelbaorzedurp 6×11

De Jubileumcommissie Dommelbaorzedurp 6×11 en het Dagelijks Bestuur van Dommelbaorzedurp zijn blij u te kunnen melden dat we in goed onderling overleg het evenement Jubileum Dommelbaorzedurp 6×11 hebben weten te verplaatsen.

De afgelopen week is de jubileumcommissie druk doende geweest met vele acties. Allereerst het bepalen van een passend weekend, wat ons in samenspraak met het Dagelijks Bestuur is gelukt, door snel te schakelen met alle betrokken partijen.

In het weekend van vrijdag 9 t/m zondag 11 oktober a.s. zal Dommelbaorzedurp alsnog dit feestweekend gaan vieren, mits de maatregelen aangaande het coronavirus zijn ingetrokken.
Zéér belangrijk voor de organisatie was dat de feestlocatie De Martinihal dan vrij zou zijn en dat de door ons geboekte artiesten ook nog beschikbaar waren. Met gepaste trots kunnen wij u mededelen dat alle artiesten, Django Wagner, The Boston Tea Party en Pascal Redeker, hun medewerking wederom hebben toegezegd. De feestavond zal op vrijdagavond 9 oktober a.s. plaatsvinden, dat kunt u alvast noteren in uw agenda. Alle andere openbare activiteiten van dit jubileumweekend zullen qua dag en tijd zo goed als zeker niet veranderen.

Uiteraard zullen wij u opnieuw via de diverse media op de hoogte houden en zullen we opnieuw bekend gaan maken vanaf wanneer we de kaartverkoop voor de feestavond zullen openstellen. Verdere informatie over het jubileum kunt u op de facebookpagina Dommelbaorzedurp6x11 vinden.

Kijk ook bij

Politie waarschuwt voor nepagenten

De politie Oost-Brabant krijgt steeds meer meldingen van oplichters die zich voordoen als medewerkers van …