Nieuwe beweegtuin Huize Elisabeth gerealiseerd

De binnentuin van Huize Elisabeth is sinds kort een beweegtuin rijker. De complete beweegtuin bestaat uit zes toestellen. Voortaan kunnen bewoners hier dagelijks hun oefeningen doen en lichaam en geest fit houden.

De bedoeling is om de beweegtuin in het voorjaar officieel te openen. Een planning daarvoor maken is momenteel lastig, omdat niet bekend is met welke maatregelen we dan te maken hebben. Dit alles neemt natuurlijk niet weg dat er per direct gebruik van gemaakt kan worden.

Zes onderdelen
De complete beweegtuin bestaat uit zes onderdelen. Vijf van die onderdelen zijn inmiddels geplaatst. Het laatste toestel wordt op een later moment geplaatst. Op ieder toestel staat een klein plaatje met daarop uitleg van wat er gedaan kan worden met het apparaat.

Beweegcoach
Tom Jacobs, bewegingsagoog Vughterstede, is blij met deze uitbreiding. “Dit betekent een mooie uitbreiding van het beweegprogramma voor onze bewoners en andere belangstellenden. Ook is er nog ruimte om naast de toestellen andere bewegingsoefeningen toe doen, zoals balspelen.” Voor meer informatie kunt u contact op nemen met Tom Jacobs. Telefonisch: 06 50 17 25 98 of via de mail: t.jacobs@vughterstede.nl.

Kijk ook bij

Zwaluw MO13-1 najaarskampioen!

De meiden van MO13-1 van de Vughtse voetbalvereniging Zwaluw VFC zijn afgelopen weekend kampioen geworden …