Nieuwbouw CarWash Vught.nl bijna klaar!

De nieuwbouw van de moderne autowasstraat aan de Kempenlandstraat in Vught, uitgevoerd door de Vughtse bedrijven  Hazenberg Bouw B.V., Welvaarts Elektro B.V. en natuurlijk de nodige onderaannemers, nadert zijn voltooiing.

De washal waarin de auto’s  gewassen en gedroogd zullen worden is zo goed als klaar. Aan de buitenzijde moet de boeiboarding nog worden aangebracht en het straatwerk worden gerepareerd. Binnen in de 45 meter lange washal is de afwerking begonnen. Inmiddels is ook één van de visitekaartjes van CarWash Vught.nl aangebracht: een prachtige, 100% vloeistofdichte epoxy-gietvloer in de kleur helblauw. In combinatie met de strakke witte wandafwerking komt dit geheel overeen met de huisstijl van CarWash Vught.nl. Echt ’n plaatje om te zien!

Luxe badkamer
CarWash Vught.nl wil een wasomgeving creëren die de uitstraling moet hebben van een luxe badkamer, maar dan wel voor uw auto uiteraard. Daarop zal in alle communicatie-uitingen worden ingehaakt met de pay-off: ‘CarWash Vught.nl, Pure Wellness voor elke Auto!’ Overigens is de gehele huisstijl, inclusief het exclusieve logo van CarWash Vught.nl bedacht en ontwikkeld door, ook weer een Vughtse ondernemer: Bas de Groot van Studio Bastiaan.
Vorige week maandag werd met vijf grote trailers de gehele wasinstallatie op locatie afgeleverd. Deze degelijke Duitse installatie is van het merk ‘Christ’ en toonaangevend in de markt van autowasstraatfabrikanten. Een vakkundig team van medewerkers van Christ is momenteel druk bezig met de montage van de gehele wasinstallatie en het aansluiten van alle elektronische componenten. Gezien de grote hoeveelheid van de aan te brengen apparatuur mag duidelijk zijn dat de daadwerkelijke in gebruikname van de autowasstraat nog enkele weken kan duren.

Stofzuigplein
Naast de wasstraat heeft het overdekte stofzuigplein nu ook vorm gekregen. Dit nieuwe stofzuigplein dient nog even als opslagplaats voor de geleverde wasinstallatie, maar door de opengewerkte wanden is al wel te zien dat deze ruimte met veel daglicht een ideale plek is om uw auto ook aan de binnenzijde goed te kunnen schoonmaken. Voor een optimaal resultaat laat CarWash Vught.nl niet alleen een uitermate krachtig centraal stofzuigsysteem installeren, maar ook een persluchtinstallatie. Hierdoor wordt u de mogelijkheid geboden om met krachtige luchtpistolen ook het dashboard e.d. van uw auto stofvrij te maken.

Het is nog even wachten, maar als alles voorspoedig verloopt kunt u vanaf medio april uw auto volautomatisch laten wassen in Vught aan de Kempenlandstraat op nummer 37-A.

Kijk ook bij

Lucas Duynisveld wint nationale eindronde International Junior Science Olympiad

Gymnasium Beekvliet is als school zeer actief op olympiades en dit jaar ook heel succesvol. …