Nieuw seizoen Vertelpodium Het Lopende Vuur

Vrijdagavond 13 oktober begint het verhalenseizoen van Het Lopende Vuur in Den Bosch weer met de eerste van een reeks fantastische vertelavonden. Het podium van deze bijzondere avond is voor Marike Verschoor, de winnaar van de ‘De Grijze Kanarie 2023’, dé verteltrofee voor Vlaamse en Nederlandse verhalenvertellers van 50+ en/of grijs óf jonger met evenveel levens.

‘Waarachtig onwaarschijnlijk’, daar gaat het over. Hoe vaak heeft jouw leven aan een zijden draadje gehangen zonder dat je het zelf beseft? Aan de hand van oude familieverhalen neemt Marike Verschoor je mee door de onwaarschijnlijkheid van het bestaan. Is haar aanwezigheid geluk, toeval of het lot? Dat gaan we horen op vrijdag de 13e. Marike Verschoor is een verteller die graag verhalen over krachtige vrouwen en magisch-realistische sprookjes vertelt. Deze laatste kunnen haar niet absurd genoeg zijn! Een kort programma voor de pauze zal aantrekkelijk afwisselend en vooral verrassend zijn.

De vertelavond is in de huiskamer van Diana Manger aan de Zuid-Willemsvaart 43 in Den Bosch, aanvang 20.00 uur. De entree is € 10, contant af te rekenen bij binnenkomst. Koffie en thee zijn gratis. Reserveren kan via onderstaand e-mailadres. Je bent van harte welkom. Voor contact en meer informatie: info@hetlopendevuur.nl en www.hetlopendevuur.nl. Over de rest van het seizoen geeft de website ook al een inkijk.

Kijk ook bij

Feestweekend Zwaluw V.F.C. 21 t/m 23 juni

Op 10 mei 2021 bestond Zwaluw V.F.C. 90 jaar. Opgericht in 1931 en als fusieclub …