Hoofdredacteur Hester Dekker overhandigt het eerste exemplaar van het Lambertus Magazine aan de voorzitter van de kerkenraad van de Lambertuskerk Hanneke Deinum.

Nieuw magazine voor Vught en omgeving

“Met gepaste trots presenteren we u het eerste nummer van het Lambertus Magazine.” Zo nodigt de redactie leden van de Lambertuskerk en belangstellenden uit dit nieuwe magazine in te zien.

Veel protestantse gemeenten en rooms-katholieke parochies zijn de afgelopen jaren afgestapt van een zwart/wit kerkblad. Ook de Lambertuskerk volgt met de uitgave van het Lambertus Magazine deze ontwikkeling. Het actuele kerkelijke nieuws wordt nu verspreid via een (digitale) nieuwsbrief. Maar de Lambertuskerk wil u daarnaast breder informeren; dat doet zij met dit nieuw vormgegeven kwartaalblad. Het Lambertus Magazine is gevuld met artikelen, interviews, geschiedenis van de Lambertuskerk en kunst. Ook vindt u informatie over wat in de kerk aan activiteiten plaatsvindt. Dit alles in mooie opmaak, in kleur, met foto’s en afbeeldingen. De redactie wil een platform bieden voor communicatie over geloof, zingeving en levensbeschouwing. Het magazine is daarmee niet alléén bedoeld voor leden van de Lambertuskerk, maar voor iedereen die hier belangstelling voor heeft. Het Lambertus Magazine ligt ter inzage in o.a. DePetrus, de Speeldoos en de Lambertuskerk. Wilt u ook een exemplaar ontvangen? Neem dan contact op met Jane de Vries: janedevries@home.nl.

Kijk ook bij

Kofferbakverkoop bij D’n Hop Boxtel

D’n Hop houdt op zondag 7 mei van 10.00-15.00 uur de eerste editie van de …