Nieuw jongerencentrum in ‘s-Hertogenbosch

Op woensdag 23 mei 2018 geven bekende youtubers Randy en Rarko de Los Barrenderos van Touzani FC het startsein voor de officiële opening van het nieuwe jongerencentrum van PowerUp073 in ’s-Hertogenbosch Zuid-Oost.

De eerste gasten worden om 15.00 uur onthaald voor een viptour in het jongerencentrum. Opvallende onderdelen in het programma voor jongeren tussen 15.30 en 20.30 uur zijn een meet&greet met Rarko, een 1 vs 1 van Tourzani FC en een live dj.

Bossche jongeren uit de wijk hebben de handen uit de mouwen gestoken om het oude schoolgebouw aan de Gestelseweg 2C om te bouwen tot een uitvalsbasis voor jeugd. Zo heeft een groep jongeren een opvallende graffitti artwork gespoten op een van de muren, zijn jonge meiden aan de slag gegaan met de inrichting van de chillplek en zijn er in korte tijd een heuse fitnessruimte, bioscoop én studio gerealiseerd. Het jongerencentrum biedt straks op structurele basis activiteiten aan voor jongeren van 12-23 jaar.

Over PowerUp073
PowerUp073 is de netwerkorganisatie voor het preventief jongerenwerk in ’s-Hertogenbosch. De kernpartners binnen PowerUp073 zijn ’S-Port, Welzijn Divers en Juvans. De vier jongerenwijkteams van PowerUp073 zijn actief in Noord, Zuid-Oost, West en Rosmalen-Nuland-Vinkel.

Kijk ook bij

Huisvesting arbeidsmigranten in Vught

Ook in de Vughtse economie spelen arbeidsmigranten een rol van betekenis omdat werkgevers steeds vaker …