Gerard Postema in de praktijkruimte van Praktijk Postema

Nieuw in Vught: Praktijk Postema

Ervaren. Veelzijdig. Onafhankelijk. Dat zijn de drie kernbegrippen van Praktijk Postema, die op 2 januari de deuren heeft geopend aan De Ring 40 in Vught. Achter de praktijk schuilt Gerard Postema (55). Hij keert na 23 jaar een praktijk in Gilze te hebben gehad weer terug naar zijn vertrouwde Vught. Daar zet de fysio-manueeltherapeut de volgende stap in zijn carrière, met als toevoeging de orofaciale therapie. Praktijk Postema is zo de ideale verwijsplek voor tandartsen, huisartsen, kaakchirurgen en collega-fysiotherapeuten. Gerard werkt bovendien onafhankelijk, dus zónder contracten met zorgverzekeraars.

Gerard Postema begon zijn rijke loopbaan als fysiotherapeut ooit in Vught en keert daar nu dus weer terug. Hij voegt met zijn 30 jaar ervaring iets toe aan het bestaande aanbod van gezondheids-dienstverleners. Praktijk Postema is sterk in het behandelen van wervelkolom-gerelateerde klachten. Daarnaast is Gerard zich gaan toeleggen op een nieuwe discipline. Hij is bezig met zijn master musculoskeletale revalidatie, met als specialisatie orofaciale therapie. Als orofaciaal therapeut behandelt Gerard dus óók cliënten met hoofd-, nek-, kaak- en aangezichtsklachten. Een treffend voorbeeld hiervan zijn cliënten met hoofdpijnklachten, een doelgroep die Gerard regelmatig behandelt. Deze zijn vaak zoekende naar een passende behandeling en zijn bij een orofaciaal therapeut aan het juiste adres.

Onafhankelijk
Praktijk Postema heeft er bewust voor gekozen om onafhankelijk te gaan werken. Er worden dus géén contracten afgesloten met zorgverzekeraars. Gerard wil met al zijn ervaring doen waar hij goed in is én wat hij leuk vindt: “En dat is één op één met mijn cliënten werken, zonder enige beperking.” Dat doet hij persoonlijk, professioneel en vol passie. Bij Praktijk Postema staan de cliënt en diens gezondheid en vitaliteit centraal.

Praktijk Postema is gevestigd aan De Ring 40 in Vught, in het pand waar ook D&G Totaal Afbouw huist. Daar beschikt Gerard over een ruime behandelkamer en een wachtruimte. Het maken van afspraken kan zowel rechtstreeks als na doorverwijzing, via (06) 53 25 60 45 of gerard@praktijkpostema.nl.

Kijk ook bij

Kom gratis luisteren naar een mooi verhaal

Voorleeslunch Dit jaar wordt de tiende editie van ‘De Nationale Voorleeslunch’ gehouden. Ter gelegenheid hiervan …