Jeanette van Dun

Nieuw groep ‘Tekenen en schilderen’ bij ABZ

Jeanette van Dun geeft al jaren teken-en schilderles aan een drukbezochte groep van ABZ in DePetrus. Aangezien deze groep helemaal vol zit, start zij met een nieuwe groep op de donderdagochtend.

Jeanette: “Ik vind het zo leuk om mensen te inspireren en te begeleiden in hun ontwikkeling. Fijn dat er ruimte is voor een nieuwe groep.” In deze cursus kan gewerkt worden met acrylverf, olieverf op waterbasis, aquarel, inkt, potlood, krijt en andere materialen. Je gaat op zoek naar je sterke kant en de manier van werken die het beste bij je past om van daaruit verder te ontwikkelen.

Technische aspecten en kleurenkennis komen aan bod en zijn belangrijke onderdelen in deze cursus. Daarnaast hebben belangstellenden de vrijheid om aan te sluiten bij de thema’s die in blokken van 4 à 5 bijeenkomsten worden gegeven. Deze thema’s variëren van realistisch tot abstract en van portret tot stilleven. Resultaten worden regelmatig groepsgewijs geëvalueerd. Meer informatie over deze cursus kun je vinden op de website: www.abzvught.nl (onder cursussen/creatief), stel je vraag via info@abzvught.nl of bel naar 073-6572000.

Kijk ook bij

Kom gratis luisteren naar een mooi verhaal

Voorleeslunch Dit jaar wordt de tiende editie van ‘De Nationale Voorleeslunch’ gehouden. Ter gelegenheid hiervan …