Nieuw bij Prins Hendrik: Nijntje gaat op atletiek

Vanaf de herfstvakantie is er een nieuwe activiteit bij Prins Hendrik Atletiek: Nijntje Kleutersport. In de Nijntje-kleutersportlessen leren kleuters op een verantwoorde manier de basisvormen van bewegen aan: gevarieerde, op kleuters van 4 en 5 jaar afgestemde oefeningen en spelletjes.

Aan dit nieuwe sportinitiatief kunnen kleuters in en om Vught deelnemen vanaf zaterdag 28 oktober. De Nijntje-kleutersportlessen zullen elke zaterdag, buiten de schoolvakanties, plaatsvinden onder leiding van ervaren jeugdtrainers om 09.00 en om 10.00 uur. Op basis van de deelname aan de eerste open Nijntje-kleuterproefles verwacht PH heel veel kinderen.

Start na herfstvakantie
De lessenserie start na de herfstvakantie met acht zaterdaglessen tot 16 december en na de kerstvakantie nog acht lessen (vier lessen vóór en vier lessen na de carnavalsvakantie), met op 23 maart 2024 een speciale Nijntje-diplomales voor alle deelnemertjes. Meer weten?  Stuur een mailtje naar atletiek@ph.nl. Informatie over het Nijntje-sporten kun je ook hier vinden.

Kijk ook bij

Taalvrijwilliger worden?

In de gemeente Vught hebben ongeveer 3.000 inwoners moeite met taal, rekenen of digitale vaardigheden. …