Netwerkborrel Kiwanis Club Vught

Onder de noemer Kiwanis & friends houdt Kiwanis Club Vught op 7 oktober een business-to-business netwerkborrel voor relaties en vrienden. De borrel vindt plaats in het koetshuis van Landgoed Huize Bergen te Vught.

De Vughtse Kiwanis-club heeft al meer dan een jaar geen netwerkevenementen kunnen organiseren. Hoog tijd om de banden met al de leden, sponsors, relaties en vrienden van relaties aan te halen. Normaal organiseert Kiwanis Vught diverse in het oog springende evenementen zoals een Classic Ralley, kerstdiner, Brabantse haringparty, cabriorit en een actieve deelname op Koningsdag. Evenementen met een charitatief doel, waarbij diverse sponsors, bezoekers en partijen betrokken zijn. De leden hopen tijdens de Kiwanis & friends-borrel vele van deze actief betrokkenen weer te mogen begroeten.

Aanmelden
Het programma voor deze borrel staat op www.kiwanisandfriends.nl. Bent u ondernemer of ondernemend en betrokken in het regionale zakenleven? Meld u dan aan voor deze unieke netwerkborrel! Deelname is gratis.

Kijk ook bij

Weekendafsluiting hoofdrijbaan A2 van 22-25 oktober ter hoogte van ’s-Hertogenbosch richting Eindhoven

Rijkswaterstaat voert onderhoudswerkzaamheden uit aan de A2. Hierdoor is de hoofdrijbaan van de A2 ter …