Home / Algemeen / Net Zat concert
Patisserie De Rouw

Net Zat concert

Als start van het carnaval 2020 verzorgt Net Zat een gezellige meezingmiddag op zondag 12 januari in de foyer theater De Speeldoos namelijk het traditionele Net Zat concert met als thema: “Kleintje Dommeldurpse Danssalon”

Voor ‘Net Zat’ is het al jarenlang een goed gebruik om op de tweede zondag in het nieuwe jaar het Net Zat concert te organiseren. Het is 10 jaar geleden dat een aantal leden op het idee kwamen om een muzikale aanvulling te verzorgen op het Dommeldurpse carnavalsprogramma genaamd De Dommeldurpse Danssalon. In deze sfeer zal Net Zat met de zangers Olav Pijnenburg, Jaap van der Heijden en Jos Stoof muzikaal begeleiden. De pauzes worden opgevuld met prachtige acts door leden van Net Zat. Naast de felbegeerde triangel, die uitgereikt wordt aan een van de leden van Net Zat die zich op een of andere manier heeft onderscheiden wordt ook ‘het Strijkje’ uitgereikt. Deze onderscheiding is voor iemand die voor Net Zat behulpzaam en ondersteunend is geweest.
Je kunt er natuurlijk voor kiezen om lekker op de bank te gaan zitten en de zondag aan je voorbij te laten glijden. Net Zat vindt het leuker om onder het genot van een drankje samen met vrienden en familie te luisteren naar wat ‘Net Zat’ te bieden heeft.

Kortom bezoek deze gezellige middag in foyer van Theater de Speeldoos op zondag 12 januari. U bent welkom vanaf 13.45 uur. De muziek wordt ingezet om 14.00 uur. Wij zien u graag tegemoet!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

B&W overleg, raadsvergaderingen en commissies

Niet alles komt tot stilstand Hoe werkt het in deze ongekende tijden bij een gemeentebestuur, …