Nederlands oefenen bij Bibliotheek Vught

Op maandag 7 september starten in Bibliotheek Vught de cursus ‘Makkelijk Lezen’ en de groep ‘Spreektaal’. Wil jij beter kunnen lezen of wil je oefenen met spreken in het Nederlands, meld je dan aan. Deelname is gratis.

Spreektaal
Vind je de Nederlandse taal lastig en wil je beter Nederlands kunnen spreken? Meld je dan aan voor de cursus Spreektaal. De groep is voor volwassenen met een anderstalige achtergrond. Samen met een begeleider oefen je in kleine groepjes spreken in het Nederlands. ‘Spreektaal’ is elke maandag van 13.00 tot 14.30 uur en is gratis.

Makkelijk Lezen
Makkelijk Lezen is voor volwassenen van wie de moedertaal Nederlands is, maar die het lastig vinden om te lezen. Je krijgt hierbij hulp van een begeleider. Samen gaan de deelnemers op een ontspannen manier boeken lezen en teksten bekijken. ‘Makkelijk Lezen’ is elke maandag van 14.45 tot 16.15 uur en is gratis.

Aanmelden
Ben je geïnteresseerd in Spreektaal of Makkelijk Lezen? Meld je dan aan via: gwendolynwolfs@babeldenbosch.nl. Je kunt Gwendolyn ook bellen via 06-20423549.

Kijk ook bij

Expositie Joris van Spaendonck bij Van Loon Galleries

Van Loon Galleries organiseert een expositie met schilderijen van Joris van Spaendonck. De expositie is …