Matthijs en Babs

‘Ne Bok mè Gaauwe Hôrres 2019’

Op Carnavalsmaandag wordt in Zaal Absoluut om 11 minuten voor 22 uur de medaille ‘Ne Bok mè Gaauwe Hôrres 2019′ uitgereikt. Vorig jaar ging deze naar Matthijs de Laat. Hij ontving de medaille de BMGH onder meer voor zijn jarenlange inzet voor Scouting Petrus Donders, Stichting Duizendpoot, de Kinderspeeltuin en natuurlijk voor het JJK, het Jeugd en Jongeren Carnaval in Bokkendonk. Tijdens de uitreiking wordt in de omgedoopte Absoluut tot ‘de Bokkenstal van de Bokkenrijders’ opnieuw een grote drukte verwacht zoals dat ook vorig jaar voor Matthijs en Babs het geval was.

Om klokslag 11 minuten voor 22 uur zal voorzitter Mari van Pinxten het podium opkomen en het begin maken rondom deze uitreiking. De commissie BMGH zal hij daarna naar voren roepen. Deze zullen de naam bekendmaken van de nieuwe titeldrager en opvolger van Matthijs de Laat.

De Bokkenrijders reiken deze medaille jaarlijks uit aan een inwoner van Bokkendonk die zich gedurende een reeks van jaren belangeloos in meerdere richtingen heeft ingezet voor Sint-Michielsgestel en Bokkendonk. Dit zowel op het gebied van het lokale verenigingswerk als in het belang van de ontwikkeling van het sociale en culturele leven.

De leden van Carnavalsvereniging de Bokkenrijders nodigen iedereen uit om op deze avond, met als hoogtepunt de bekendmaking van de nieuwe titeldrager ‘Ne Bok mè Gaauwe Hôrres 2019’, bij te komen wonen in de ‘Bokkenstal’ van Absoluut.

Kijk ook bij

Kom gratis luisteren naar een mooi verhaal

Voorleeslunch Dit jaar wordt de tiende editie van ‘De Nationale Voorleeslunch’ gehouden. Ter gelegenheid hiervan …