Niels van Kollenburg kijkt tevreden terug (© Peter van Kollenburg)

Nazomers feest Leyenhof met zanger Niels van Kollenburg

Op dinsdag 22 september was er voor de bewoners van zorgcentrum Leyenhof van ’t Heem in Helvoirt een knallende afsluiting van hun zomer. Het coronaproof optreden van zanger Niels van Kollenburg in mei dit jaar, was zo goed bevallen dat de bewoners de feestzanger graag nog een keer terug wilden zien dit jaar.

Omdat vanwege corona de activiteiten niet binnen plaats konden vinden, besloten zij om een zomers feest te organiseren met een geweldig optreden van Niels van Kollenburg uit Tilburg. Deze middag werd mogelijk gemaakt door Helga Willekens van Nivo Care en haar man Leo, die deze middag sponsorden en iedereen van een hapje en drankje hebben voorzien. De sympathieke volkszanger zong hen vele hits toe, van ‘Delilah’ tot ‘De Clown’ en ‘De Toreador’. Natuurlijk mochten zijn eigen hits zoals ‘Jij laat me zweven’ ook niet ontbreken.

De bewoners deden allemaal enthousiast mee en genoten volop van dit enorme feest voor hen. In de pauze deden de medewerkers van de Leyenhof de Jerusalema Challenge, een swingende dans op gospel die zorgmedewerkers wereldwijd lol en troost bieden in tijden van de pandemie.

“Ik heb weer vele complimentjes mogen ontvangen voor mijn optreden en we hebben het met Leyenhof en Nivo Care tot in de puntjes verzorgd met z’n allen. De bewoners waren enorm enthousiast, daar doen we het voor. Op naar de volgende editie!” zegt Niels van Kollenburg tevreden.

Kijk ook bij

Opa-en-omadagen in Museum Slager

Kinderen, ouders en opa’s en oma’s zijn altijd al welkom in Museum Slager. In de …