Natuurspelen met Natureluurs

Zondagochtend 18 februari van 10.00 tot 12.00 uur verzorgt IVN Oisterwijk een activiteit van ‘Natureluurs’ voor kinderen tussen 6 en 13 jaar. Het thema is natuurspelen. De jongens en meisjes gaan buiten lekker wat spellen doen met natuurbeleving. Er zijn spannende, snelle en behendige spelen bij.

Wil je meedoen, meld je dan nu aan via het aanmeldformulier op www.ivnoisterwijk.nl, onder Natureluurs. Vermeld in de mail duidelijk je naam en leeftijd. Aanmelden kan t/m vrijdag 16 februari. Ben je jeugdlid van IVN Oisterwijk, dan mag je gratis deelnemen. Ben je nog geen lid? Geen probleem! De bijdrage is dan 2,50 per keer. Vergeet niet dat je een vriend of vriendin mee mag nemen. Vermeld dit dan wel duidelijk op het inschrijfformulier in het vakje ‘opmerkingen’.

Natureluurs
‘Natureluurs’ is de jeugdwerkgroep van IVN Oisterwijk e.o. Onder leiding van enkele ervaren IVN-vrijwilligers en natuurgidsen gaan de leden eens per maand de natuur in. De activiteiten vinden meestal plaats op zondagochtend van 10.00 tot 12.00 uur. Kijk voor meer informatie over het IVN en de werkgroep Natureluurs op de website van IVN Oisterwijk: www.ivnoisterwijk.nl.

Kijk ook bij

Politie waarschuwt voor nepagenten

De politie Oost-Brabant krijgt steeds meer meldingen van oplichters die zich voordoen als medewerkers van …