Natuurspeeltuin Gestel speelklaar dankzij NL DOET

Kruiwagens vol ‘valzand’ zijn leeg geschept in de Natuurspeeltuin. Een grote groep vrijwilligers stak zaterdag 10 maart tijdens NL DOET de handen uit de mouwen. Met resultaat. Komende maanden kan in de speeltuin weer fijn en veilig gespeeld worden. Op naar de volgende activiteit: paaseieren zoeken op zaterdag 31 maart.

Op zaterdagochtend om 10.00 uur was het meteen lekker druk. Enthousiaste vrijwilligers kwamen in groten getale opdagen om te klussen in de speeltuin. Zij kruiden een berg ‘valzand’ en een berg speelzand, goed voor zo’n 250 volle kruiwagens, in de speeltuin! Daarnaast werden er herstelwerkzaamheden aan de duiker en de pomp uitgevoerd. De Natuurspeeltuin zag er aan het einde van de dag weer als nieuw uit.

Klaar voor de paashaas
Nu de Natuurspeeltuin weer netjes en speelklaar is, kan uitgekeken worden naar de volgende activiteit. Op zaterdag 31 maart verstopt de paashaas eieren in de speeltuin. Komen jullie zoeken? Vanaf 15.30 uur ben je van harte welkom in de speeltuin. Neem je ouders, vriendjes en vriendinnetjes mee. Het paaseieren zoeken kan tot 17.30 uur. Het wordt vast weer reuze gezellig!

Natuurspeeltuin Gestel
Ken je Natuurspeeltuin Gestel nog niet? Ga dan eens kijken. De speeltuin ligt in het midden van het dorp Sint-Michielsgestel, rechts naast het gemeentehuis (Meanderplein 1). Het is een fantastisch mooie plek voor jong en oud. Waar vies worden mag! Natuurspeeltuin Gestel is een initiatief van en wordt verzorgd door enthousiaste burgers uit Sint-Michielsgestel. De realisatie van de speeltuin is mede mogelijk gemaakt door de gemeente Sint-Michielsgestel, Kentalis en Waterschap de Dommel. En niet te vergeten door alle bijdragen van fondsen, enthousiaste ondernemers en bewoners uit de gemeente Sint-Michielsgestel.

Kijk ook bij

Volkskerstzang in ‘Het Huis van Brabant’

Op zondag 11 december a.s. zal voor de 32e keer de Volkskerstzang (VKZ) plaatsvinden in …