Nationale schoolhockeycompetitie 12 april bij MOP

Op vrijdag 12 april verzorgt de Vughtse Mixed Hockey & Cricket Club MOP wederom een voorronde van de Nationale Schoolhockeycompetitie. Dit evenement is een initiatief van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond.

Naast MOP worden er op 28 locaties in Nederland voorrondes gehouden. In totaal doen ongeveer 350 teams mee aan dit evenement. Zij vertegenwoordigen hun scholen. De competitie is verdeeld in vier categorieën: meisjes jong en oud én jongens jong en oud. MOP is dit jaar gastgever voor de categorie meisjes jong. Deelnemers zijn onder andere het ds Pierson College, het Stedelijk Gymnasium uit Den Bosch, het Elde College uit Schijndel en het Maurick College uit Vught. Daarnaast zijn er teams uit Tilburg, Berkel-Enschot, Breda, Goirle, Boxtel en Waalwijk. De teams strijden om een plaats in de landelijke finale die op vrijdag 7 juni in Amsterdam wordt gespeeld.

Welkom
De deelnemende teams worden om 09.00 uur ontvangen. De eerste wedstrijden beginnen om 09.30 uur. De finales worden rond 15.00 uur gespeeld. U bent de gehele dag welkom op Sportpark Bergenshuizen, de Bus 2 in Vught. Kijk voor meer informatie en actuele wedstrijdschema’s op de website www.knhb.nl. Meer informatie over hockeyen bij VMH&CC MOP op www.hcmop.nl.

Kijk ook bij

Volkskerstzang in ‘Het Huis van Brabant’

Op zondag 11 december a.s. zal voor de 32e keer de Volkskerstzang (VKZ) plaatsvinden in …