Nachtafsluitingen A65/N65 6-8 april

Rijkswaterstaat voert onderhoud uit aan de A65/N65 tussen knooppunt De Baars en knooppunt Vught in beide richtingen. Hierdoor is de A65/N65 tussen knooppunt De Baars en knooppunt Vught afgesloten van woensdag 6 april 21.00 uur tot donderdag 7 april 05.00 uur voor het doorgaande verkeer. Vervolgens is de A65/N65 afgesloten tussen knooppunt Vught en knooppunt De Baars richting Tilburg van donderdag 7 april 20.00 uur tot vrijdag 8 april 05.00 uur voor het doorgaande verkeer. Weggebruikers dienen rekening te houden met een extra reistijd die kan oplopen tot 10 minuten.

Afsluiting
A65/N65 tussen knooppunt De Baars en knooppunt Vught richting ’s-Hertogenbosch
– vanaf kruising Heusdensebaan (Oisterwijk) tot kruising Monseigneur Zwijsenstraat (Haaren) richting ’s-Hertogenbosch
– vanaf kruising Boslaan (Vught) tot kruising Kennedylaan (Vught) richting ’s-Hertogenbosch
+ Woensdag 6 april 21.00 uur tot donderdag 7 april 05.00 uur.

A65/N65 tussen knooppunt Vught en knooppunt De Baars richting Tilburg
– vanaf kruising Torenstraat (Helvoirt) tot kruising Heusdensebaan (Oisterwijk) richting Tilburg
+ Donderdag 7 april 20.00 uur tot vrijdag 8 april 05.00 uur.

Omleidingsroutes
Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Weersgevoelige werkzaamheden
Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud
Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het Onderhoudscontract van Rijkswaterstaat in Zuid Nederland. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop
Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie?
Hebt u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de website van Rijkswaterstaat Verkeersinformatie.  U kunt ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).

Kijk ook bij

Doe mee aan de huisdier look-a-like challenge!

En win een professionele fotoshoot met je huisdier, aangeboden door knapdier.nl – Fotografie Doe samen …