Na gedane arbeid, is het goed zingen

Noodgedwongen heeft het Vughts Mannenkoor een langdurig reces houden. Het coronavirus heeft de hele wereld enkele jaren lamgelegd. Ook het Vughts Mannenkoor heeft in deze periode veel van de geplande activiteiten voorbij moeten laten gaan.

Dat was vooral jammer omdat het koor juist in een periode van transitie zat om het repertoire op te frissen en te moderniseren. Heel blij waren de koorleden daarom met de gelegenheid zich weer te kunnen laten horen tijdens de onlangs gehouden Elbrimale Musicale. Het mannenkoor heeft hard gewerkt aan het repertoire en kan nu een aantal aansprekende evergreens laten horen zoals ‘So longe Marianne’ van Leonard Cohen, ‘The Rose’ van Bette Middler en ‘The house of the Rising Sun’ van The Animals.

Twee optredens
Nu we in de adventsperiode zijn aangekomen, is het een uitstekende gelegenheid voor het koor om zich te laten zien en horen. Dit gebeurt door deelname aan een tweetal evenementen in Vught. Vanzelfsprekend zullen dan ook het bekende Jingle Bell Rock en White Christmas klinken. Het eerste optreden is tijdens de gezellige kerstmarkt op het terras van strandbad de IJzeren Man op zaterdag 17 december om 13.15 uur. Het tweede optreden vindt plaats in DePetrus op donderdag 22 december om 10.30 uur.

Graag nodigt het Vughts Mannenkoor u uit om op beide sfeervolle evenementen te komen luisteren. Mogelijk is dit ook aanleiding om u bij het koor aan te melden als lid.

Kijk ook bij

Jong talent exposeert in Museum Boxtel

Van 20 april tot en met 30 juni is in Museum Boxtel de expositie ‘MUBO …