Musical Intermezzo boordevol plannen

Musical Intermezzo is vorige maand na ruim een jaar niet te hebben kunnen repeteren, weer gestart met de wekelijkse repetities. Het is lang stil geweest rondom deze Vughtse muziektheatergroep, maar door de versoepelingen is ook het zingen weer mogelijk en heeft Musical Intermezzo er inmiddels al een aantal repetities op zitten.

Voordat het repeteren volledig werd stilgelegd, had Musical Intermezzo al meerdere nieuwe liedjes op de plank liggen waaronder een Adèle mash-up, Arcade en the Sound of Silence. Sinds de repetities in september zijn gestart, zijn de leden hiermee vol enthousiasme aan de slag gegaan samen met muzikaal leider Ruud Verkoeijen. Gelukkig zijn ze het zingen niet verleerd en begint een aantal nummers steeds meer ‘te vallen’. Het publiek zal nog even moeten wachten voordat het kan gaan genieten van het nieuwe repertoire. De eerste kerstoptredens staan in optie en binnenkort kan worden gedeeld waar en wanneer Musical Intermezzo de komende maanden gaat zingen.

Ook staan de eerste gesprekken gepland met diverse partners om te komen tot een nieuwe 12e muziektheaterproductie. Deze opvolger van ‘In Beeld’ uit 2019 zal de vaste ingrediënten in zich hebben zoals de MI-sound, een liveband maar ook gaan de koorleden samen met regisseur Mary-Ann Schonk-Meeuwsen op zoek naar nieuwe verrassende theatrale elementen. Een nieuwe uitdaging waarnaar de leden van Musical Intermezzo hebben uitgekeken.

Rabo Clubsupport
Ook dit jaar mag Musical Intermezzo meedoen aan de Rabo Clubsupport-campagne die ieder jaar door de Rabobank wordt geïnitieerd. Dit jaar kan t/m 24 oktober worden gestemd. Iedereen die een rekening heeft lopen bij de Rabobank en lid is, mag stemmen op een vereniging naar keuze. De Rabobank ondersteunt al jaren verenigingen en organisaties om hun financiële doelen te kunnen behalen. Iedere stem telt. Hoe meer stemmen een organisatie heeft, des te hoger de bijdrage is voor de clubkas. Zeker in deze bijzondere tijden is het ‘erbij-horen-gevoel’ enorm belangrijk. Vele clubs en verenigingen moeten extra uitgaves doen om de club overeind te houden. Musical Intermezzo wil gaan investeren in een nieuwe geluidsinstallatie om mee te repeteren en natuurlijk om de nieuwe muziektheaterproductie vorm te gaan geven.

Op www.musicalintermezzo.nl is alle informatie te vinden én kunt u genieten van Musical Intermezzo in actie. ‘In Beeld’ staat volledig op YouTube op het eigen kanaal.

Kijk ook bij

Lezing ‘Portretten uit de Bourgondische en Habsburgse tijd’

Op 8 februari geeft Joyce Tritschler-van Os een lezing in DePetrus over portretten uit de …