MUBO biedt podium aan amateurkunstenaars

Aanmelden kan tot en met 21 oktober

Van 26 november 2022 tot en met 29 januari 2023 biedt Museum Boxtel (MUBO) een podium aan amateurkunstenaars om hun kunstwerken in MUBO te komen exposeren. Het doel is om de creativiteit in Boxtel te laten zien door een expositie samen te stellen van een mix van verschillende kunstuitingen. Als amateurkunstenaar stopt u hart en ziel in uw kunstwerk en is het dan niet mooi om anderen te laten delen in het resultaat van uw creatieve arbeid? Bovendien biedt het de gelegenheid om met de andere exposanten uw visie en kijk op kunst uit te kunnen wisselen. Hebt u interesse, dan kunt u zich aanmelden op info@muboboxtel.nl.

Het streven is een expositie samen te stellen met een zo groot mogelijke mix van kunstvormen. Alle vormen zijn welkom: schildertechnieken, beeldhouwkunst, keramiek, fotografie, digitale kunst, dichtkunst, tekenkunst, collagetechnieken, naaldkunst, patchwork, videokunst, enz. Staat uw kunstvorm er niet bij, schroom niet om u dan toch aan te melden. Om zoveel mogelijk amateurkunstenaars aan bod te laten komen, krijgt eenieder een bepaalde ruimte toegewezen om een aantal kunstwerken te exposeren. Er is plaats voor circa 15 exposanten. MUBO beschikt over expositiemiddelen (vitrines, sokkels, lichttafels, panelen) om uw werk zo goed mogelijk te exposeren en over professionele belichting om uw werk zo mooi mogelijk uit te lichten.

U kunt u aanmelden tot en met 21 oktober 2022 via info@muboboxtel.nl met vermelding van uw naam en telefoonnummer en natuurlijk met bijvoeging van een of meerdere foto’s van uw werk(en). Na binnenkomst van alle aanmeldingen zal de MUBO-commissie ‘wisselexposities’ de expositie gaan samenstellen met als uitgangspunt een zo groot mogelijke diversiteit van kunstvormen. De aangemelde exposanten worden ná de aanmeldingstermijn persoonlijk benaderd voor het geven van verdere informatie en het maken van nadere afspraken.

Wacht niet te lang met aanmelden, want wie het eerst komt, het eerst maalt. Voor vragen kunt u altijd telefonisch contact opnemen met Willem van Vossen, coördinator wisselexposities, te bereiken op 06-16041898.

Kijk ook bij

Cursus Sterrenkunde in Den Bosch

Galaxis, de afdeling ‘s-Hertogenbosch van de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Weer- en Sterrenkunde (KNVWS), verzorgt …