MOVE Vught scoort voor ‘Miles for Muscles’

Normaal is deelname aan de activiteiten van MOVE Vught gratis. Deze keer werd daarop een uitzondering gemaakt. En waarom? De opbrengsten van dit toernooi gaan naar het goede doel Miles for Muscles. MOVE Vught wil graag dat iedereen kan sporten en bewegen en op deze manier kon  het aangename met het noodzakelijke worden gecombineerd. Namelijk geld inzamelen voor onderzoek naar de verschrikkelijke spierziekte SMA (zie www.milesformuscles).

Fanatiek gestreden
De deelnemers hebben genoten van een geweldig toernooi, waarbij de stagiaires bij Move een grote rol hebben gespeeld in de organisatie. Op twee velden werd fanatiek gestreden, waarbij niet alleen de deelnemers, maar ook de ouders enthousiast waren. Het team van Thorben Franken, Daan van Bijnen, Stan van Dalen, Joah den Ouden en Loek van Pagée haalde uiteindelijk de overwinning binnen. Tijdens de wedstrijden werden er lootjes verkocht waarmee leuke prijzen waren te winnen. De opbrengsten van de loten, het deelnemersgeld en de  sponsoring van verschillende ondernemingen uit Vught en Cromvoirt hebben ervoor gezorgd dat er een bedrag van 654,54 euro gedoneerd kon worden aan Miles for Muscles.

De vrijwilligster van Miles for Muscles, die het bedrag in ontvangst nam, was zichtbaar onder de indruk. MOVE Vught wil dan ook alle deelnemers, ouders en sponsoren bedanken die hebben bijgedragen aan dit geslaagde toernooi. Wil je zien wie de sponsoren waren? Kijk dan gauw hier

Kijk ook bij

Radioastronomiedag bij Sterrenwacht Halley op 3 maart

Op zondag 3 maart houdt Sterrenwacht Halley in Vinkel een Radioastronomiedag. Het programma begint om …