Na afloop een heus Pietendiploma!

MOVE Vught bereikt 190 enthousiaste kinderen

De activiteiten van MOVE Vught worden steeds bekender bij ouders en kinderen. Dat blijkt wel uit de enorme opkomst afgelopen week. Vorige week is MOVE gestart met het tweede blok van de MOVE Academy. Dit keer staat tennis op het programma. Na deze periode kun je deelnemen aan het blok van vier weken tafeltennis. Schrijf je snel in op de website van MOVE Vught.

Doe-woensdag stond in het teken van de Pietengym. De jongste kinderen hebben zowel in Cromvoirt tijdens Cromvoirt Sportief als in Vught tijdens Fun2Move laten zien dat zij volleerde Pieten zijn. Zij hebben dan ook van de echte Pieten een heus Pietendiploma ontvangen.

De oudste kinderen hebben zich donderdag super vermaakt tijdens Plein Actief, waar het spectaculaire Paintball Trefbal op het programma stond. Afgelopen week heeft MOVE maar liefst 190 kinderen in beweging gebracht!

Wil jij nu volgende keer ook meedoen, let goed op:
MOVE Academy, start 9 januari, inschrijven via website, 4 t/m 12 jaar.
Fun2Move, woensdag, start om 14.00 uur en om 15.00 uur, groep 3 t/m 6.
Plein Actief, donderdag, zie website voor exacte tijd en locatie, groep 5 t/m 8.

Alle activiteiten zijn geheel gratis! Meer informatie is te vinden op de website van MOVE Vught www.movevught.nl. Volg MOVE ook op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Let op, binnenkort verschijnt op Facebook een winactie waarbij vrijkaartjes voor de IJsbaan te winnen zijn.

Kijk ook bij

Politie waarschuwt voor nepagenten

De politie Oost-Brabant krijgt steeds meer meldingen van oplichters die zich voordoen als medewerkers van …