Home / Algemeen / MOVE Sportzomer succesvol
Patisserie De Rouw

MOVE Sportzomer succesvol

Verschillende weertypen weerhielden de kinderen uit Vught en Cromvoirt er niet van om massaal deel te nemen aan de Sportzomer. Tijdens de eerste drie weken van de zomervakantie stonden de buurtsportcoaches van MOVE Vught klaar om de kinderen een sportieve ochtend te bezorgen.

Tijdens ‘ZomerFun’, onderdeel van de MOVE Sportzomer, konden de jongens en meisjes zich tussen 10.00 en 12.00 uur helemaal uitleven met de uitdagende sportmaterialen die voor hen klaarlagen. De kinderen bepaalden zelf hoe laat ze kwamen, hoe lang ze bleven, wat ze gingen doen en met wie ze gingen spelen. Op die manier was er voor ieder wat wils. De één ging lekker met een groepje kinderen bubbelvoetballen of knotshockeyen, terwijl de andere deelnemers zich samen vermaakten met badminton of frisbeeën of alleen gingen jongleren.

De laatste week werd ook Vught ‘getroffen’ door een hittegolf. MOVE Vught heeft daar goed op ingespeeld en twee waterattracties neergezet. De attracties zorgden voor een heerlijke verfrissing en heel veel waterpret! Aan het einde van ‘ZomerFun’ stond de teller op 432 deelnemers. Een aantal waar MOVE Vught met recht trots op is. MOVE bedankt alle kinderen voor hun deelname en enthousiasme. De buurtsportcoaches Valentine, Jeroen en Mike zien jullie graag weer deelnemen aan alle leuke activiteiten in het nieuwe schooljaar, zoals Plein Sportief, MOVE Academy en Sjors Sportief.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

Wekelijkse wandel- of fietschallenge voor Brabanders met beperking of aandoening

Om mensen met een beperking of chronische aandoening te stimuleren te gaan wandelen of fietsen …