MOVE Sportzomer op de helft

De MOVE Sportzomer zit in een rustweek. De afgelopen periode stond er iedere woensdagmiddag in juni een geweldig evenement op het programma. Elke keer kwamen er meer kinderen af op de spectaculaire spellen, waaraan de laatste keer meer dan 100 kinderen hebben deelgenomen. In totaal hebben er nu ruim 250 kinderen deelgenomen aan de Zeskamp, het Voetbalfestijn en Camping Fun.

MOVE is zich nu aan het opladen voor nog drie weken sport- en speelplezier. Tijdens de eerste drie weken van de zomervakantie staat ‘Zomer Fun’ op het programma. Alle kinderen uit Vught en Cromvoirt (groep 3 t/m 8) zijn welkom. MOVE is er van 10.00 tot 12.00 uur, maar jij bepaalt zelf hoe laat je komt en hoe lang je blijft. Er worden leuke sportspellen uitgezet waarmee jij je heerlijk kunt uitleven. De activiteiten vinden plaats op het Lidwinaveld te Vught.

Deelname is geheel gratis en je hoeft je niet vooraf aan te melden. Voor meer informatie en de algemene voorwaarden kijk je op www.movevught.nl. Volg Move ook op Social Media (/movevught).

Kijk ook bij

Wildbeheereenheid investeert in broedsucces van wilde eend – mét resultaat!

Wildbeheereenheid Broek en Duin (belast met jacht, populatiebeheer en schadebestrijding op 12.500 ha binnen de …