MOVE Sportzomer

Aankomende zomer staat bol van de sport. Het EK voetbal, de Olympische Spelen en de Tour de France. De sportliefhebber kan zich voor de televisie helemaal uitleven. Maar het hoogtepunt van de sportzomer komt niet op televisie! Het hoogtepunt is namelijk de MOVE Sportzomer. Een palet aan verschillende sport- en beweegactiviteiten, tijdens de grote vakantie, waaraan alle inwoners van Cromvoirt, Helvoirt en Vught gratis kunnen meedoen.

Iedere week verzorgt MOVE verschillende activiteiten. Sommige daarvan in samenwerking met sportverenigingen. Er zijn activiteiten voor alle leeftijden en op ieders eigen niveau. Denk aan: boogschieten, padel, suppen, boerengolf en nog veel meer. Op de donderdagen kunnen basisschoolkinderen terecht op het Lidwinaveld voor leuke sport- en spelactiviteiten.

De inschrijvingen voor de MOVE Sportzomer gaan via www.vughtbeweegt.nl. De inschrijvingen openen woensdag 7 juli om 20.00 uur. Hou Het Klaverblad, socialemediakanalen van MOVE en de website goed in de gaten voor het programma. Zorg dat je er op tijd bij bent, want vol is vol.

Kijk ook bij

Extra maatregelen om PI Vught en omgeving te beveiligen

Op verzoek van de lokale driehoek (Openbaar Ministerie, politie, PI Vught en gemeente Vught) heeft …