MOVE Sportmaatje in de wijk

Iedereen weet: bewegen is gezond! Maar vaak heb je het te druk, vind je het minder leuk om in je eentje te sporten of heb je een maatje nodig om je te motiveren. Samen met MOVE kun je daar verandering in brengen.

In de maanden juni en juli kun je, samen met MOVE, op diverse beweeglocaties in Vught aan de slag. Je krijgt tips over hoe je, op een verantwoorde manier, in beweging kunt blijven. En misschien vind je wel een nieuw sportmaatje?!

Beweeglocaties
De beweeglocaties zijn de IJzeren Man, het Bisschop Zwijsenplein en het Stadhouderspark. Hier zijn recent allerlei mogelijkheden gecreëerd om te sporten en bewegen in de wijk. De begeleiders van MOVE leggen je graag uit wat de mogelijkheden zijn van deze beweegplekken. Dit gaat van outdoorfitness tot beweegwandelingen en van discgolf tot nordic walking.

Meedoen
Iedereen kan meedoen. De activiteiten worden op jouw niveau aangepast. Inschrijven is verplicht. Kies de juiste leeftijdscategorie en bepaal op welke locatie(s) en hoe vaak jij wilt deelnemen. Voor meer informatie of het inschrijven voor de activiteit kun je kijken op www.movevught.nl of www.vughtbeweegt.nl.

Kijk ook bij

Museum van Gedenkplaats Kamp Haaren op afspraak open

De Gedenkplaats bevindt zich na de verwoestende brand, op de tijdelijke locatie aan het Gildepad …