MOVE Sportlente

MOVE Vught organiseert al enige jaren de MOVE Sportzomer, met een uitdagend en gevarieerd programma aan activiteiten. Na vele enthousiaste en positieve reacties heeft MOVE besloten om ook leuke activiteiten aan te bieden in de meivakantie. In de lente, vandaar de MOVE Sportlente.

MOVE richt zich steeds meer op verschillende doelgroepen en dat zie je dan ook tijdens de MOVE Sportlente terugkomen. Zo zijn er activiteiten voor jeugd, jongeren, volwassenen en senioren. Daarnaast wordt er een activiteit in Helvoirt gehouden, die speciaal gericht is op de jeugd en jongeren uit Helvoirt en Cromvoirt. Overigens zijn alle inwoners van gemeente Vught (Vught, Helvoirt en Cromvoirt) welkom bij alle activiteiten die MOVE in welke kern dan ook organiseert.

Programma
Er worden op verschillende dagen en op verschillende locaties activiteiten aangeboden. Zo wordt er op woensdag 5 mei ‘Lente Fun’ aangeboden. Deze activiteit is in de ochtend voor kinderen van de basisschool en in de middag voor jongeren en vindt plaats op de voetbalvelden van vv. Helvoirt. Deze activiteit vindt ook plaats op woensdag 12 mei, voor dezelfde doelgroep, maar dan op de voetbalvelden van Zwaluw V.F.C.
Op donderdag 6 mei vindt de ‘Try Out’ plaats voor jongeren uit groep 8 en uit klas 1 en 2 van het voortgezet onderwijs. Er staan weer leuke activiteiten op het programma, zoals archery attack, kickboksen, theater challenge en tie dye.
Op dinsdag 11 mei worden er fitnessactiviteiten aangeboden voor jongeren, volwassenen en senioren op het nieuwe beweegplein op het Bisschop Zwijsenplein. Daar zijn afgelopen jaar een outdoor fitness en calisthenics toestellen gerealiseerd. Onder deskundige leiding van de buurtsportcoaches van MOVE Vught krijg je uitleg van de toestellen en kun je lekker een uurtje aan de slag. Iedereen op eigen niveau!
Zowel woensdag 5 als woensdag 12 mei vindt Walking Football plaats. Een leuke voetbalactiviteit voor senioren.

Inschrijven
Om te kunnen deelnemen aan de activiteiten in de MOVE Sportlente moet er ingeschreven worden. Hiervoor ga je naar Vught Beweegt, hét platform voor alle sportieve, culturele en educatieve activiteiten. Alle activiteiten tijdens de MOVE Sportlente zijn gratis toegankelijk. Zowel voor, tijdens als na de activiteiten worden de coronamaatregelen in acht genomen.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op www.vughtbeweegt.nl (ook om in te schrijven) of www.movevught.nl. Heb je direct een vraag? Stuur dan een berichtje naar info@movevught.nl. Volg MOVE ook via de ‘socials’ en blijf op de hoogte van alles wat MOVE Vught beweegt.

Kijk ook bij

13 december kerstmarkt Robert Coppes Stichting in Vught

‘Coppes Couleur’, de dagbesteding voor blinde en slechtziende volwassenen van de Robert Coppes Stichting in …