MOVE Sportlente

De eerste week van de MOVE Sportlente is in volle gang. Heb jij je nog niet ingeschreven? Niet getreurd! Je kunt je nog inschrijven voor de activiteiten van volgende week. Ga naar www.vughtbeweegt.nl en schrijf je in!

Wil jij weten wat er nog op het programma staat? Dinsdag 11 mei wordt een body-streetworkout/outdoorfitness aangeboden op het Bisschop Zwijsenplein. De activiteit is opgedeeld in verschillende leeftijdsgroepen (jongeren, volwassenen en senioren). Op woensdag 12 mei zijn de medewerkers van MOVE de hele dag te vinden op de sportvelden van Zwaluw V.F.C. Ze starten met Lente Fun voor kinderen uit de groepen 3 t/m 8 van de basisscholen. Op een ander veld verzorgen ze Walking Football (60+). En ’s middags staat de Sportcampus 4US – Lente Fun op het programma. Een supergave activiteit voor jongeren.

Maatregelen
Helaas zijn we nog niet bevrijd van het coronavirus. Vanzelfsprekend zullen dan ook alle coronamaatregelen in acht worden genomen, zowel voor, tijdens als na de activiteiten.

Informatie en inschrijven
Kijk voor meer informatie op www.vughtbeweegt.nl (ook om in te schrijven) of www.movevught.nl. Heb je direct een vraag? Stuur dan een berichtje naar info@movevught.nl.

Kijk ook bij

Museum van Gedenkplaats Kamp Haaren op afspraak open

De Gedenkplaats bevindt zich na de verwoestende brand, op de tijdelijke locatie aan het Gildepad …