MOVE Sportcafé

Soms train je op dezelfde sportvelden, maak je gebruik van dezelfde sporthal of ben je als vereniging haast buren van elkaar. En toch kennen de bestuursleden en andere vrijwilligers elkaar niet (goed genoeg). Iedereen heeft het druk en moet alle zeilen bijzetten om de eigen vereniging ‘te runnen’. Even bij de buren op de koffie of op de borrel is er dan eigenlijk zelden bij.

Wat zou het fijn zijn als je elkaar wat beter leert kennen. Het is niet alleen leuk om spreken over elkaars passie voor het sporten en het verenigingsleven, het is ook nog eens handig. Wanneer je elkaar kent is het maken van afspraken een stuk makkelijker, je kunt ervaringen en kennis uitwisselen en je kunt samen de gezamenlijke problemen aanpakken. MOVE Vught organiseert om die reden al een aantal jaar het MOVE Sportcafé voor bestuursleden, commissieleden, trainers en vrijwilligers. Op informele wijze kunnen zij onder het genot van een hapje en een drankje kennis delen en plannen maken voor een gezamenlijke aanpak van verschillende uitdagingen.

Op vrijdag 23 februari vindt er weer een Sportcafé plaats. De start is om 19.30 uur en de avond zal worden afgesloten rond 21.30 uur. Ditmaal vindt het MOVE Sportcafé plaats in Jeugd- en Jongerencentrum Elzenburg, tevens de werklocatie van MOVE Vught. Wil jij hierbij aanwezig zijn? Dat kan! Stuur een mailtje naar info@movevught.nl, waarbij je je naam vermeldt en van welke vereniging je bent. Ben je nu niet betrokken bij een sportvereniging uit Vught of Cromvoirt, maar ben je wel geïnteresseerd, dan ben je ook welkom. Gewoon even mailen. De avond is geheel gratis.

Kijk ook bij

Vijf nieuwe vaarroutes door de Zuiderwaterlinie

De Zuiderwaterlinie vertelt het typisch Nederlandse verhaal van verdedigen met water. Met vijf nieuwe vaarroutes …