Home / Algemeen / MOVE, in december volop in beweging
Patisserie De Rouw

MOVE, in december volop in beweging

Einde van het jaar, rustig afronden en opladen voor 2019? Dat is er bij MOVE niet bij; dankzij de mooie samenwerking met Stichting IJsbaan Vught staat er weer een fantastisch programma klaar.

De medewerkers van MOVE starten traditiegetrouw met het schoolschaatsen in de laatste schoolweek. Uniek is dat dit jaar álle scholen hiervan gebruikmaken, te weten de acht reguliere scholen in Vught en Cromvoirt en speciaal onderwijs (Hertog van Brabant, Kentalis en Zuiderbos College). In diezelfde week verzorgt MOVE na schooltijd ijshockey-activiteiten en vindt Fun2Move plaats op de ijsbaan onder de naam ‘Fun2Move On Ice’. Voor meer informatie over deze activiteiten, de activiteiten in de kerstvakantie én het inschrijven, kijk snel op www.sjorssportief.nl.

Oliebollenveldloop
De IJsbaan is niet het enige waarvoor MOVE zich in december inzet. Traditiegetrouw staat op 31 december de Oliebollenveldloop op het programma. Samen met Reinier van Arkel, Loopschool Wim Akkermans en Buurtpreventie Vught is er een fantastisch programma samengesteld en zijn de voorbereidingen in volle gang. Dit jaar extra aandacht voor de Kidsrun (1 km) waarvoor MOVE extra gaat promoten op de scholen. De samenwerkingspartners streven naar verbinding en laten dat ook zien via het programma. Er is voor ieder wat wils, want naast de Kidsrun kan er deelgenomen worden aan de wandeltocht of de hardloopwedstrijd met verschillende afstanden. Inschrijven kan op de dag zelf bij ontmoetingscentrum ‘Stenen Hut’ op het Zorgpark Voorburg te Vught. Indien je niet wil deelnemen aan het evenement, maar wel als vrijwilliger je steentje wil bijdragen, dan horen de organisatoren dat natuurlijk graag: info@movevught.nl.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

High tea bij het Lambertuspodium op 29 februari

Op zaterdag 29 februari vanaf 15.00 uur verzorgt het Lambertuspodium een bijzondere high tea in …