MOVE-activiteiten in 2018

Een nieuw jaar, maar nog steeds de vertrouwde activiteiten van MOVE Vught. Hopelijk hebben jullie nog deelgenomen aan de leuke activiteiten van MOVE Vught op de IJsbaan. Maar nu de scholen weer zijn begonnen, gaan ook de wekelijkse activiteiten van MOVE weer van start.

MOVE Academy
Na het succes van eind 2017 waarin de MOVE Academy is opgericht, gaan we ook in 2018 verder met de MOVE Academy. Ieder dinsdagmiddag kunnen de kinderen deelnemen aan een blok van vier weken MOVE Academy. Tijdens deze vier weken neem je deel aan een bepaalde sport. Je kunt deelnemen omdat je een nieuwe sport wilt uitproberen of je wilt gewoon lekker sporten of je wilt je skills (vaardigheden) verbeteren. Het kan allemaal bij MOVE Academy. Afhankelijk van de sport en de samenwerkende vereniging worden de doelgroep, locatie en tijd bepaald. Meer informatie vind je op onze website waar je je ook kunt inschrijven (verplicht).

Fun2Move
Iedere woensdagmiddag van 14.30-15.30 uur (let op: dit is een gewijzigde tijd) in de gymzaal ‘Hertog van Brabant’ aan de Hertoglaan in Vught. De activiteiten zijn voor de kinderen uit de groepen 3 t/m 6. Iedere week staat er iets anders op het programma.

Plein Actief
Op donderdag hebben we voor de oudere basisschooljeugd (groep 5 t/m 8) te gekke activiteiten. Ieder week staat er iets nieuws op het programma. De ene week zijn we aanwezig in de omgeving van basisschool De Wieken, de ander week bij basisschool De Piramide.

Alle sport- en spelactiviteiten van MOVE Vught zijn gratis, vanuit de gedachte dat iedereen moet kunnen sporten en bewegen en dat (financiële) beperkingen niet de reden mogen zijn  dit niet te doen. Alle informatie over bovenstaande activiteiten, over onszelf en over alle dingen waar we nog meer mee bezig zijn is te vinden op onze website www.movevught.nl of facebookpagina.

Kijk ook bij

Politie waarschuwt voor nepagenten

De politie Oost-Brabant krijgt steeds meer meldingen van oplichters die zich voordoen als medewerkers van …