Foto: Yvonne van Noije

Motortoertocht Vught 25 jaar

Op zondag 23 juni houdt de stichting ‘Motortoertocht Vught voor Gehandicapten’ voor de 25ste keer haar jaarlijkse toertocht.

Vanaf 11.00 uur arriveren motorrijders, trikers en passagiers. Na het inschrijven is er voor de motorrijders, die vanuit het hele land komen, bij Café Maurickzicht een kop koffie of thee met koek en twee belegde broodjes voor onderweg. Vervolgens kunnen passagiers en motorrijders met elkaar kennismaken, hoewel velen elkaar al kennen van eerdere ritten. De start van dit geweldige evenement is om 12.00 uur vanaf het Marktveld in het centrum van Vught. Na het voor de meeste mensen wel bekende rondje Vught, rijden de deelnemers onder begeleiding van politie en 30 verkeersregelaars, die kruisingen, rotondes en ovondes vrijhouden zodat de colonne veilig door kan rijden, richting IJzeren Man om via Cromvoirt, Vlijmen, ’s-Hertogenbosch, Vlijmen, Haarsteeg en Helvoirt bij het vaste rustpunt Restaurant In ’t Groene Woud aan de N65 uit te komen. Hier krijgen passagiers en motorrijders een drankje en cake aangeboden en kan iedereen van het toilet gebruikmaken. Vrijwilligers helpen hier de passagiers met het uit en afstappen en het begeleiden naar het toilet en helpen mee om drankjes in te schenken. Gedurende de pauze van ongeveer 45 minuten is er een optreden van de geweldige carnavalsband ‘De Zosjaaltjes’, zij zorgen voor een spectaculair muzikaal intermezzo.

Meerijden?
Na de pauze gaat de toertocht verder in de richting Haaren, Boxtel, om via Gemonde, Sint-Michielsgestel, Halder weer in Vught op het Marktveld aan te komen. Na afloop is er voor alle deelnemers nog een ijsje en voor de motorrijders nog een drankje bij Café Maurickzicht. Tevens kan iedereen hier genieten van muziek door de band ‘Face to Face’.  Wilt u mee rijden als passagier, motorrijder of triker? Gunt u uw passagier en u zelf een prachtige dag? Schrijf dan in via de site: www.ttvught.nl . Voor vragen of méér info kunt u bellen naar Martin Lexmond, 06-10613923.

Kijk ook bij

Wildbeheereenheid investeert in broedsucces van wilde eend – mét resultaat!

Wildbeheereenheid Broek en Duin (belast met jacht, populatiebeheer en schadebestrijding op 12.500 ha binnen de …