Morgen – 16 maart – open dag De Vlasborch

Vrijdag 16 maart van 13.00 tot 20.00 uur zet ‘Visio De Vlasborch Wonen & Dagbesteding’ de deuren open voor iedereen die geïnteresseerd is in wonen, dagbesteding, werken en leren. Voor belangstellenden zijn er volop mogelijkheden om kennis te maken met wat Visio De Vlasborch biedt en wat het betekent om blind of slechtziend te zijn.

Cliënten, medewerkers en vrijwilligers geven graag informatie, er is gelegenheid voor een rondleiding door het gebouw, met een bezoek aan een van de appartementen en de bezichtiging van een aanleunwoning. Tevens zijn er demonstraties, kunnen de bezoekers ervaring opdoen in de simulatieruimte en kunnen hulpmiddelen bekeken of uitgeprobeerd worden. Op deze dag worden de vele kanten van Visio De Vlasborch belicht.

Het programma
Wat is er te zien en te doen? Er zijn demonstraties van creatieve activiteiten door cliënten. Er is een rondleiding door het verzorgingshuis en de aanleunwoningen, de donkerekamerbeleving, een presentatie van hulpmiddelen voor blinden en slechtzienden en een demonstratie brailleren door een bewoner. Daarnaast staan er diverse informatiestands, een springkussen en kunnen kinderen zich laten schminken of een bezoekje brengen aan het dierenverblijf. Bezoekers kunnen informatie inwinnen over tandemrijden en fietsen op de duofiets. Er is een verkooppunt t.b.v. ‘Vrienden van De Vlasborch’. Koffie, thee of een ander drankje zijn te koop. Adres: Vlasmeersestraat 99, 5261 TB Vught, telefoon 088-5861500.

Kijk ook bij

Vughterstede verwelkomt Buurtverbinders

Samen bouwen aan een levendige gemeenschap Wat zijn ze toch allemaal aan het doen bij …