Home / Algemeen / Mooie donatie voor stichting ‘Met je hart’
Patisserie De Rouw
Foto: Noortje Artz, Wingmen Photography

Mooie donatie voor stichting ‘Met je hart’

Stichting ‘Met je hart’ heeft een prachtige donatie ontvangen van stichting ‘Miles of Pleasure’. Frank de Ridder en Jacques Robeerst, respectievelijk voorzitter en secretaris van stichting Miles of Pleasure, overhandigden de cheque ter waarde van 5.820 euro aan Aimée Romme, teamcoördinator van ‘Met je hart Den Bosch-Vught’.

Dat dit feestelijke moment plaatsvond tijdens een maandelijkse Met je hart-buurttafel bij Brasserie Onder Ons aan het Moleneindplein te Vught, is niet geheel toevallig. “Dit mooie bedrag gaan wij besteden aan onze Vughtse buurttafels”, vertelde Aimée Romme. “Deze buurttafels organiseren wij maandelijks in verschillende wijken, zoals in Vught-Noord bij Van der Valk, in Vught-Centrum bij Supervlaai en hier bij Brasserie Onder Ons in Vught-Zuid. Op deze manier kunnen ouderen uit dezelfde wijk elkaar ontmoeten, samen genieten van een lunch of diner en nieuwe contacten op doen.”

Alleen maar winnaars
Stichting Miles of Pleasure organiseert jaarlijks een eendaagse rally waaraan niet alleen de deelnemers veel plezier beleven, maar waarbij ook veel geld wordt opgehaald voor kleinschalige lokale goede doelen die zich inzetten voor kinderen en ouderen. Een geweldig initiatief waarbij alleen maar winnaars zijn!

‘Met je hart’ is dankbaar voor de jaarlijkse donatie die zij mag ontvangen van Miles of Pleasure, en totaal verrast met de verhoging van het bedrag voor 2020. Aimée Romme: “Wij kunnen hiermee komend jaar 80 ouderen die zich eenzaam voelen regelmatig laten genieten. Van mooie momenten én van nieuwe vriendschappen, hoe mooi en waardevol is dat?” De cheque werd dan ook met luid applaus van de aanwezige ouderen in ontvangst genomen, waarna Brasserie Onder Ons iedereen trakteerde op een glas bubbels. Meer informatie: metjehart.nl en www.milesofpleasure.nl.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

DePetrus vraagt hulp van vrijwilligers

Ingezonden mededeling Binnen Ontmoetingscentrum DePetrus werken vijf organisaties samen: bibliotheek Babel, het Vughts Museum, Stichting …