De marathonspelers/-speelsters met Jeroen Leenders van MOVE Vught en de jubileumcommissie

Mooi bedrag voor MOVE Vught bij afsluiting jubileumviering TV Bergenshuizen

Tijdens Hemelvaart heeft de Vughtse tennis- en padelvereniging Bergenshuizen op sportieve en feestelijke wijze haar 40-jarig bestaan gevierd. Gedurende vierentwintig uur vonden tal van activiteiten plaats op het sportpark in Vught-Zuid.

Centraal in het programma stond een 24-uurs tennismarathon waarin vier goed voorbereide TVB’ers met succes de uitdaging zijn aangegaan om non-stop te tennissen tegen diverse tegenstanders. Ondanks enkele moeilijke momenten, zowel fysiek als mentaal, hebben Jeanine, Sam, Sander en Harm met ondersteuning van back-ups Jade en Roel, diverse fysio’s, de jubileumcommissie en het toegestroomde publiek de missie met verve volbracht.

5600 euro
Via sponsoring en andere activiteiten werd daarmee een mooi bedrag van bijna 5.600 euro opgehaald, waarvan driekwart (4.179,60) werd overhandigd aan MOVE Vught om het organiseren en stimuleren van sport en beweging voor jong en oud in Vught te ondersteunen. Het resterende deel blijft binnen de vereniging om de eigen jeugd een breed aanbod in tennis, padel en aanverwante activiteiten te kunnen blijven bieden. Naast de marathon vonden gedurende die vierentwintig uur diverse tennis- en padelactiviteiten plaats, waarbij vele TVB’ers, hun introducés en andere Vughtenaren met interesse in deze sporten, actief deelnamen. Het zorgde voor een gezellige drukte op het sportpark en in en om het clubhuis. De festiviteiten kregen een extra feestelijk tintje door de karaokeavond, een grote loterij met mooie prijzen van sponsors en Vughtse middenstand en een knallende feestavond als afsluiter op Hemelvaartsdag.

Kijk ook bij

Benefietconcert met Og3ne en Emmelie

Op vrijdag 23 december om 20.00 uur is de Ruwenberg het kerstdecor voor het benefietconcert …