‘Miles of Pleasure’ sponsort ophangsysteem licht en geluid Theaterwerkplaats Novalis

Afgelopen vrijdag 29 januari kon de theaterzaal bij Theaterwerkplaats Novalis in Vught niet gebruikt worden. Dit tot ongenoegen van de theatermakers. Maar dat ongenoegen was maandagmorgen compleet omgeslagen.

De stichting Miles of Pleasure maakte aan het eind van 2020 een mooi sponsorbedrag over voor een professioneel ophangsysteem voor licht en geluid. Boven het verhoogde podium van de theaterwerkplaats zijn door StageLight Den Bosch nieuwe trussen met ledverlichting aangebracht. Hieraan werden de bestaande geluidsboxen aangebracht. De bestaande trussen werden aangepast en op juiste hoogte aangebracht. Vanuit het mengpaneel kunnen de trussen bediend worden.

Miles of Pleasure
Theaterwerkplaats Novalis en de theatermakers zijn Miles of Pleasure uitermate erkentelijk voor het grote gebaar. Stichting Miles of Pleasure heeft in september 2020 de zesde editie van de ‘Miles of Pleasure Rally’ gereden. De Miles of Pleasure Rally is een eendaagse rally voor het goede doel. Een rally met een toer- of een sportklasse waardoor de deelnemers verzekerd zijn van een mooie en uitdagende route. Van de deelnemers wordt verwacht dat ze over een ‘bijzondere’ auto beschikken. Dat kan een oldtimer zijn, maar ook een speciale ‘jongere’ auto. De uitzetter van de rally is Dutch Rally Events. Stichting Miles of Pleasure heeft als doel gelden op te halen voor kleinschalige en bij voorkeur aan de regio Vught verbonden goede doelen en fondsen, die zich inzetten voor kinderen of ouderen die het om wat voor reden dan ook moeilijk hebben. Het bestuur van de Stichting zet zich volledig belangeloos in voor dit doel.

Gezocht sponsoring dansvloer
Door het gebaar van Miles of Pleasure kunnen theatermakers, vakspecialisten en creatieve medewerkers van Theaterwerkplaats Novalis betere toneelstukken en zangstukken en overige optredens oefenen en uitvoeren. Op dit moment is theaterwerkplaats Novalis op zoek naar sponsoring van een dansvloer voor de theatermakers. De huidige vloer is dusdanig gebruikt dat vervanging noodzakelijk is. Sponsorbedragen hoe klein dan ook zijn van harte welkom. Voor informatie: info@stichtingnovalis.nl of 073 – 6840202. Theatermakers van Novalis waarderen reacties zeer.

Kijk ook bij

Prinses Beatrix Spierfonds zoekt collectanten

Van 8 tot en met 14 september 2024 vindt de jaarlijkse collecte van het Prinses …