Miles of Pleasure-rally voor de vierde keer van start voor het goede doel

Op vrijdag 28 september wordt de vierde editie van de ‘Miles of Pleasure-rally’ gereden. De Miles of Pleasure-rally is een eendaagse toertocht, waarbij Vught dit jaar het beginpunt is en Cromvoirt het eindpunt zal zijn. De rally wordt uitgezet door de bekende rallyorganisator Dutch Rally Events, waardoor de deelnemers verzekerd zijn van een mooie en uitdagende route. Van de deelnemers wordt verwacht dat ze over een ‘bijzondere’ auto beschikken. Dat kan een oldtimer zijn, maar ook een speciale ‘jongere’ auto.

Dit jaar zullen er 74 equipes aan de start verschijnen, wat neerkomt op het recordaantal van 148 deelnemers. Stichting Miles of Pleasure is gevestigd in Vught en heeft als doel door middel van deze rally gelden op te halen voor kleinschalige (bij voorkeur aan de regio verbonden) goede doelen en fondsen die zich inzetten voor kinderen of ouderen die het om wat voor reden dan ook moeilijk hebben. Het bestuur van de Stichting zet zich volledig belangeloos in voor dit doel en de stichting kan naast haar bestuur bouwen op twee bevlogen ambassadrices; Patricia Groenewoud van Stichting Bijdrage Tot Meer Geluk en Welzijn en Erna van Kessel van Vincentiusvereniging Vught.

De Stichting Miles of Pleasure heeft in 2017 € 39.000 uitgekeerd aan diverse projecten van onze doorlopende goede doelen, onder andere aan Vincentius Hulppakketten Vught, De Sinterklaasactie, Stichting Leergeld Vught, Eet met je Hart Vught, Stichting voor de Verandering Novalis, Stichting Dream4Kids, De Rode Rik, Stichting Vrienden van Cello, Stichting Heijmstichting en Stichting Vught Overbrught.

Het programma van de dag (28 september) ziet er als volgt uit.
7.30 uur: Ontvangst equipes, clubhuis MOP, Vught
9.00 uur: Starten equipes
vanaf 16.15: Binnenkomst equipes bij Bernardus / Noble Kitchen in Cromvoirt

Foto’s: sfeerimpressie 2017

Kijk ook bij

Vughterstede verwelkomt Buurtverbinders

Samen bouwen aan een levendige gemeenschap Wat zijn ze toch allemaal aan het doen bij …