Foto: Evita Copier

Miles of Pleasure brengt recordbedrag van 63.000 euro op

Op vrijdag 28 september werd de vierde editie van de ‘Miles of Pleasure-rally’ gereden. De Miles of Pleasure-rally is een toertocht die wordt uitgezet door de bekende rallyorganisator Dutch Rally Events, waardoor de deelnemers verzekerd zijn van een mooie en uitdagende route. Van de deelnemers wordt verwacht dat ze over een ‘bijzondere’ auto beschikken. Dat kan een oldtimer zijn, maar ook een speciale ‘jongere’ auto.

Dit jaar verschenen er 74 equipes aan de start, wat neerkomt op het recordaantal van 148 deelnemers. Stichting Miles of Pleasure is gevestigd in Vught en heeft als doel door middel van deze eendaagse rally gelden op te halen voor kleinschalige (bij voorkeur aan de regio verbonden) goede doelen en fondsen die zich inzetten voor kinderen of ouderen die het om wat voor reden dan ook moeilijk hebben. Het bestuur van de Stichting zet zich volledig belangeloos in voor dit doel en bereikte dit jaar een recordopbrengst. Het exacte resultaat is nog niet bekend, maar alleen al met de veiling en loterij is een bedrag van ruim € 63.000 opgehaald.

De komende weken zullen naast de overige inkomsten ook alle kosten in beeld gebracht worden, zodat het exacte bedrag uitgekeerd kan worden aan de verschillende goede doelen. De doorlopende goede doelen zijn onder andere Vincentius Hulppakketten Vught, De Sinterklaasactie, Stichting Leergeld Vught, Eet met je Hart Vught, Stichting voor de Verandering Novalis, Stichting Dream4Kids en De Rode Rik.

Kijk ook bij

Vijf nieuwe vaarroutes door de Zuiderwaterlinie

De Zuiderwaterlinie vertelt het typisch Nederlandse verhaal van verdedigen met water. Met vijf nieuwe vaarroutes …