Mirjam Mare vertelt zoals ze zelf is: expressief, warmbloedig en met veel gevoel voor drama

Midzomeravond Lambertuspodium, vrijdag 29 juni

Op vrijdagavond 29 juni sluit het Lambertuspodium het seizoen af met de traditionele Midzomeravond. Deze keer met verhalen van Mirjam Mare en muziek van Laura Pijnappels.

Een gezellige avond om te genieten van mooie verhalen en muziek, de avondwarmte en het avondlicht, om anderen te ontmoeten, om een glaasje te drinken en een hapje te eten. Nog even bijpraten voor de vakantie begint in de prachtige ambiance van de tuin van de Lambertuskerk. U bent van harte welkom. U kunt binnenlopen vanaf acht uur.

Om half negen begint Mirjam met haar verhalen, afgewisseld door de muziek van Laura en momenten om gezellig met elkaar in gesprek gaan. Ruim vóór middernacht wordt de avond afgesloten. Bij slecht weer zal dit evenement in de kerk plaatsvinden. Let op: zelf een klapstoel meenemen en eventueel een warme trui.

Aanmelden mag, maar hoeft niet via: lambertuspodium@gmail.com of telefonisch via 06-22547965 (tussen 19.00 en 21.00 uur). Vrijdag 29 juni vanaf 20.00 uur staan koffie en thee voor u klaar, om 20.30 uur begint het programma. Lambertuskerk, Helvoirtseweg 5, Vught. Entree: € 7,50 (inclusief twee consumptiebonnen) ter plekke te voldoen.

Kijk ook bij

Vijf nieuwe vaarroutes door de Zuiderwaterlinie

De Zuiderwaterlinie vertelt het typisch Nederlandse verhaal van verdedigen met water. Met vijf nieuwe vaarroutes …