Met de Zomerschool op pad

Het programma voor de Zomerschool 2018 is bekend. Stichting ABZ en Ouderen Samen nodigen je graag uit om dit jaar samen met andere senioren op pad te gaan. Deze zomer worden uitstapjes gemaakt naar Halder, Helvoirt, Den Dungen, Veghel, Heesch, ’s-Hertogenbosch, Biezenmortel en zelfs naar Haarzuilens. Daarnaast staan er leuke en gezellige activiteiten op het programma in onze eigen woonplaats. Ben je 55-plusser en woonachtig in Vught of Cromvoirt? Dan kun je je inschrijven voor de activiteiten van de Zomerschool.

Activiteiten
Van 27 juni tot en met 20 augustus staan er maar liefst 33 activiteiten gepland. Elk jaar wordt het programma weer iets uitgebreider! Voor de sportieve senioren staan er weer mooie wandelingen en fietstochten op het programma. Over het landgoed Bleijendijk, langs de Dommel en Essche Stroom of naar Assisie. Voor degenen die wat minder mobiel zijn, zijn er ook leuke activiteiten, zoals een boottocht op de Dommel of een rustige wandeling door park Reeburg. Je kunt je creativiteit kwijt in de workshop fotografie of door te bloemschikken of te schilderen. Op culinair gebied kun je dit jaar worstenbroodjes maken of een heerlijke lunch met verse ingrediënten. De opening van de Zomerschool zal dit jaar plaatsvinden in DePetrus op woensdag 27 juni om 19.00 uur. Je kunt je hiervoor gratis inschrijven.

Programma en inschrijving
Het volledige programma van de Zomerschool staat in de brochure Zomerschool 2018. Deze brochure is behalve bij ABZ in DePetrus ook op te halen bij de Rode Rik 2.0, het gemeentekantoor en WZC Theresia, Huize Elisabeth en de Vlasborch. De digitale versie kun je bekijken op de websites van ABZ en Ouderen Samen. Je kunt je aanmelden met het inschrijfformulier dat in de brochure zit. Het ingevulde formulier kun je sturen naar ABZ in Ontmoetingscentrum DePetrus, Heuvel 2, 5261 EE Vught. Inschrijven kan ook via de website van ABZ.

Meer informatie
Voor meer informatie kun je kijken op www.ouderensamen.nl of www.abzvught.nl of bellen met telefoonnummer 073 – 657 20 00.

Kijk ook bij

O’pen Atelierroute Oisterwijk

Op zondag 30 juni is de tweede editie van de O’pen Atelierroute Oisterwijk. Het is …