Jochgem van Opstal

Met de complimenten van Jochgem van Opstal

Jochgem van Opstal is een geboren en getogen Vughtenaar en aanstormend politiek talent op de kandidatenlijst van het CDA voor de Tweede Kamer bij de verkiezingen op 15 maart. Op de Nationale Complimentendag afgelopen woensdag, bracht hij een verrassingsbezoek aan de dagbesteding van Vivent aan de Repelweg.
Jochgem van Opstal woont op dit moment in Berlijn, waar hij Ambassaderaad is op de Nederlandse ambassade. Daar houdt hij zich bezig met de vluchtelingenproblematiek en de Europese samenwerking. Daarvoor was hij in Den Haag een aantal jaren woordvoerder van achtereenvolgende ministers van justitie, te beginnen met Ernst Hirsch Ballin. Maar tot z’n 18e woonde hij in Vught en zat hij op basisschool Het Molenven en gymnasium Beekvliet. En als je dan campagne gaat voeren, begin je in de plaats waar je vandaan komt.

Complimenten dag
Met de CDA-bakfiets goed gevuld met taartjes van Patisserie De Rouw zette hij woensdag de vrijwilligers van de dagbesteding van Vivent en van de Seniorenbus Vught in het zonnetje. Vrijwilligers en burgerinitiatieven die daarop draaien verdienen dat. Zeker in de visie van het CDA. Van Opstal: “Onze maatschappij draait op vrijwilligers. En die mogen daar op zo’n dag alle complimenten voor krijgen.”

Ook de ouderen die van de dagbesteding gebruik maken deelden in de traktatie en bevestigden hoe content ze zijn met de vrijwilligers die hen vervoeren en hen verzorgen. Weten waarom Jochgem de politiek in wil? Kijk hier.

Kijk ook bij

Politie waarschuwt voor nepagenten

De politie Oost-Brabant krijgt steeds meer meldingen van oplichters die zich voordoen als medewerkers van …