Mensen hebben mensen nodig

Hé jij, kom erbij!

We schreeuwen het niet van de daken; juist niet. Maar er zijn overal mensen, jong en oud, die veel te vaak hun vrije tijd alléén moeten invullen, terwijl zij erg graag iets zouden willen doen met een paar aardige, leuke mensen. Voor die groep start binnenkort een mogelijkheid om een paar uurtjes per week iets leuks te doen. Om het eenvoudig te houden, noemen Jan Roosen en Jojo Heesbeen het ‘SamenSpel’.

Jan Roosen (foto: John Claassen)

Je krijgt de mogelijkheid om met anderen iets te doen op het gebied van improviseren, acteren en vooral heel veel plezier te hebben. Groot voordeel van deze vorm van spelen is dat je zonder enige ervaring de kans hebt om in een groepje te ontdekken dat je creatiever bent dan je zelf dacht. Het is niet eng of zo, want jij bepaalt wat je wel en wat je vooral niet wilt. Via het spel groei je met andere spelers steeds meer naar elkaar toe. Je schittert en laat anderen schitteren door samen in het spel iets moois neer te zetten. Veel vliegen in één klap dus, want je hebt vooral veel plezier, leert andere mensen kennen, ontdekt je creativiteit en je hebt elke week iets leuks om naar uit te kijken. Lachen, luisteren, bewonderen, genieten en groeien. Het ligt voor het oprapen als je besluit mee te doen.

Jojo Heesbeen

Kennismaken
Als dit concept je aanspreekt, nodigen Jan Roosen en Jojo Heesbeen jou uit om een keertje vrijblijvend te komen kijken en/of misschien al meteen mee te doen. ‘SamenSpel’ gaat op donderdag 5 november van 20.00 tot 22.00 uur van start in Theaterwerkplaats Novalis, Industrieweg 9c in Vught. Mocht je daarna echt mee willen doen, dan kun je ter plaatse inschrijven voor het komende seizoen. Het cursusgeld bedraagt 25 euro per jaar. Jan Roosen: “Je hoeft echt helemaal niet creatief te zijn om iets creatiefs te doen. Durf die stap te maken!”

Kijk ook bij

Voorbereidingen Zomerschool Vught in volle gang

Nu de eerste versoepelingen zijn doorgevoerd en steeds meer 55-plussers zijn gevaccineerd, is er goede …