Huldiging Zwaluw VFC 7 | Fotograaf: Liz Heesters

Memorabel seizoen Zwaluw V.F.C.

Nog een paar inhaalwedstrijden en het huidige voetbalseizoen zit er op. Een seizoen vol hoogtepunten waar we de club met trots op terugkijkt.

Met de officiële opening van het nieuwe kunstgrasveld en de led-lichtmasten door wethouder Potters ging het seizoen al meteen goed van start. Maar ook de rijke geschiedenis werd niet vergeten met de onthulling van de Wall of Fame vol oud-Zwaluwspelers die het hebben geschopt tot betaald voetbal.

Samenwerking FC Den Bosch
Om ook richting de toekomst lokaal voetbaltalent richting het betaald voetbal te kunnen afleveren, is afgelopen seizoen een samenwerkingsverband met FC Den Bosch aangegaan. Hierdoor konden jeugdtrainers expertise opdoen bij FC Den Bosch, met als doel het niveau van de jeugdopleiding naar een nog hoger niveau te brengen.

Kampioenen
Afgelopen seizoen heeft Zwaluw V.F.C. weer vele kampioenen mogen huldigen. Soms als periodekampioen, maar diverse senioren- en pupillenteams hebben zich als overall kampioen mogen laten kronen. Daarnaast was het ook mooi om te zien dat ook de meiden zich dit seizoen hebben laten gelden met kampioenschappen voor de meiden van MO15 en MO19.

Plezier buiten de lijnen
Naast het behalen van resultaten op het veld, is het belangrijk om plezier te maken buiten de lijnen. Ook dit jaar heeft de club vele evenementen mogen organiseren, zoals het Beach Soccer toernooi, de jaarlijkse Dartavond en de Pubquiz. Tot slot mocht ook dit jaar weer het Vughtse Schoolvoetbaltoernooi worden georganiseerd, waar veel schoolteams werden ontvangen. Het weer zat niet altijd mee, maar het plezier op de gezichten van de scholieren spatte er vanaf.

Lid worden?
Wil jij (of je kind) ook graag voetballen bij Zwaluw V.F.C.? Dat kan! Wachtlijsten zijn er niet. Schrijf je dus snel in op www.zwaluwvfc.nl. Iedereen (jongen/meisje) is welkom, of je nu jong bent of oud.

Kijk ook bij

Jong talent exposeert in Museum Boxtel

Van 20 april tot en met 30 juni is in Museum Boxtel de expositie ‘MUBO …