Melvin op zoek naar bijzondere knuffelverhalen

Melvin is terug en hoe! De inmiddels 11-jarige Esschenaar, bekend van zijn eerdere knuffel-projecten voor kinderen in Nepal, Syrië en Indonesië, richt zich deze keer op kinderen in Nederland die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Hij begint met een oproep voor opmerkelijke knuffelverhalen: “Is jouw oma al bijna 100 en koestert ze nog steeds haar geboorteknuffel? Hebben jullie een familieknuffel die al generaties doorgegeven wordt? Heeft jouw knuffel je door een nare ziekte gesleept? Of ken je mensen die andere speciale knuffelverhalen hebben? Ik wil ze allemaal weten!” De meest opmerkelijke knuffelverhalen worden gebundeld in een heel bijzonder boek.

Boek
Met de volledige opbrengst van de boekverkoop wil Melvin een buitengewoon evenement voor kinderen in Nederland organiseren. “Ik heb hier al heel veel ideeën voor, maar wil er nog niet te veel over los laten, omdat ik me nu eerst op het boek wil richten. Waar het mij in ieder geval om gaat, is dat kinderen in Nederland die het heel zwaar hebben een mogelijkheid krijgen om te ontdekken waar hun hartje van gaat zingen”, zegt Melvin. Door de overgang naar de middelbare school moest hij even pauzeren met zijn projecten, maar nu heeft hij er weer onwijs veel zin in om ‘Peace by Melvin’ nieuw leven in te blazen.

Knuffelverhaal delen
Wilt u een bijzonder knuffelverhaal delen met Melvin, dan kan dat per e-mail: peacebymelvin@gmail.com. De voortgang van het nieuwe project is te volgen op de Facebookpagina www.facebook.com/peace.by.melvin. Daar zullen de komende tijd nog veel meer nieuwe dingen bekendgemaakt worden. Meer informatie is ook te vinden op www.peacebymelvin.com.

Kijk ook bij

Politie waarschuwt voor nepagenten

De politie Oost-Brabant krijgt steeds meer meldingen van oplichters die zich voordoen als medewerkers van …